Sans: 'Esperem estar entre els 300 participants a la Cursa de la Floresta'


  • Comparteix:

Imatge de la cursa florestana del darrer any

Imatge de la cursa florestana del darrer any

L'organitzador de la 28a edició de la Cursa de la Floresta, Xavier Sans, ha explicat a Cugat.cat que esperen la participació d'unes 300 persones en aquesta nova edició, que comptarà amb vuit quilòmetres de recorregut, tres més que l'anterior. De moment, hi ha 150 inscrits per aquesta cita organitzada des de l'any passat pel Club Excursionista Independent de Catalunya (CEI), amb seu a la Floresta.

Els atletes Inna Lebedieva, Txell Calduch i Ramon Camps Quesada són alguns dels participants confirmats que tindrà la Cursa de la Floresta, que es disputa diumenge 24 de juliol. Els periodistes esportius Xavier Bonastre i Acardi Alibés també estaran presents en aquesta 28a edició de la cursa florestana.

L'organitzador de la cursa, Xavier Sans, ha explicat a Cugat.cat que és molt important la participació d'aquestes persones a la cursa.

Xavier Sans

Gent d'aquest renom inscrits a la cursa dóna ànims per continuar.



Sans ha afirmat que hi ha 150 participants inscrits a falta de 10 dies per a què finalitzin les inscripcions.

Xavier Sans

150 inscrits a 10 dies d'inscripció ens fa suposar que arribarem als 300 participants. És tot un èxit.




El recorregut d'aquesta cursa ha augmentat en tres quilòmetres respecte la temporada anterior. La cursa d'aquest any té vuit quilòmetres de recorregut amb la sortida i l'arribada a la ZEM de Can Llobet i un recorregut de 1.500 metres en categoria infantil. El període d'inscripcions està obert fins dijous de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.