El Cros de Sant Cugat ha crescut més d'un 200% en nou anys


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Cros de Sant Cugat ha tingut una evolució espectacular amb un creixement de més del 200% a nivell participatiu a les darreres nou edicions. L'augment de l'índex de natalitat i la bona organització de la cursa són els factors que expliquen aquest increment assolint el seu màxim històric de més de 3.500 participants de la passada edició.

El Cros de Sant Cugat sempre ha tingut una gran acollida a la nostra ciutat i prova d'aquest fet és la comparativa que hem fet des de Cugat.cat analitzant els darrers nou anys en què es posa de manifest l'increment participatiu.

El creixement des del 2002 fins a l'última edició és de més d'un 200%. I d'aquesta comparativa també destaquem que la categoria prebenjamí és la que més ha augmentat amb més d'un 600%. Dels 182 participants del 2002 als 1213 de l'any passat.

La 13a edició del Cros de Sant Cugat tindrà un difícil repte com és el de mantenir la xifra rècord de participants assolida l'any passat amb més de 3600 atletes. La cita serà aquest diumenge al Parc de la Pollancreda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.