El programa FEM.sport i centres esportius de la ciutat conviden les dones a una setmana d'activitat física gratuïta


  • Comparteix:

El programa FEM.sport, de la Fundació UESC, amb la col·laboració dels centres de fitness, gimnasos i clubs de la ciutat organitza la 'Setmana de la Dona en Forma'. La proposta ofereix a les dones més grans de 14 anys la possibilitat d'accedir als centres que hi col·laboren i fer ús gratuït de les seves instal·lacions. La 'Setmana de la Dona en Forma' comença aquest divendres i acaba dijous de la setmana que ve.

La invitació vol servir per apropar i donar a conèixer al públic femení l'oferta esportiva que hi ha a la ciutat, com explica la directora del programa, Mamen Matesanz.


Mamen Matesanz

És una bona oportunitat perquè les dones vegin que poden fer activitat física a Sant Cugat i coneguin l'oferta que hi ha.



Entre els centres col·laboradors hi ha el CTN Sant Cugat, Curves Sant Cugat, Corner 4, Eurofitness Sant Cugat, Junior Sport & Spa, Meetgym, Pilates Powerhouse o el Set Ball Tennis. Segons Matesanz tots s'han implicat amb la iniciativa ràpidament.


Mamen Matesanz

Tots els centres s'hi han abocat ràpidament. La resposta ha estat total.



També hi podran participar els homes sempre que vagin acompanyats d’una dona. Amb aquesta iniciativa el programa FEM.sport se suma a la celebració del dia de l'activitat física que es va celebrar el 6 d'abril. Per a més informació i conèixer el detall de les diferenrs ofertes podeu consultar el web Femsport.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.