Vives, Martínez, Másárova i Davidovich, campions al Circuit Rafa Nadal


  • Comparteix:

Les pistes del CE Valldoreix han acollit les finals aquest diumenge

Les pistes del CE Valldoreix han acollit les finals aquest diumenge

Les pistes del CE Valldoreix han acollit aquest cap de setmana l'edició barcelonina del Circuit Rafa Nadal de tennis. A les finals disputades aquest diumenge, Pedro Vives i Aran Teixido en sub 13 i Alejandro Davidovich i Rebeka Másárova en sub 15 han estat els campions en les diferents categories.

La pluja ha respectat l'última jornada del Circuit Rafa Nadal i s'han pogut disputar les finals de les quatre categories. A la categoria sub 13 masculina, el campió ha estat Pedro Vives, que ha batut a la final a Juan Antonio Arcos. En sub 13 femení, la guanyadora ha estat Carlota Martínez, que s'ha imposat a Aran Teixido.

En categoria sub 15, el torneig masculí se l'ha endut per Alejandro Davidovich, que ha guanyat Sergio Ruiz al matx decisiu. Rebeka Másárova s'ha adjudicat el torneig femení, que ha vençut Ester López a la final.

L'organitzador del torneig, Roger Badia, assegura que ja s'està treballant per repetir l'any que ve el torneig a les pistes del CE Valldoreix, tot i que canviant les dates.

Roger Badia

Es valora fer el torneig aquí l'any que ve, però li haurem de canviar les dates per poder millorar la participació.


Amb les finals es va tancar un torneig marcat per la pluja, que ha obligat a modificar els horaris durant tota la setmana, però que la final ha permès jugar les finals amb normalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.