La selecció espanyola de waterpolo debuta a l'Europeu contra Hongria


  • Comparteix:

La selecció espanyola de waterpolo ha preparat l'Europeu al CAR de Sant Cugat

La selecció espanyola de waterpolo ha preparat l'Europeu al CAR de Sant Cugat

La selecció masculina de waterpolo debuta a tres quarts de nou del vespre a l'Europeu davant l'actual campiona del món i amfitriona, Hongria. El cojunt estatal que ha preparat la cita al CAR ha quedat enquadrat amb Croàcia, Alemanya, França i Sèrbia. El seleccionador, Gabi Hernández, destaca que el nerviosisme dels locals pot afavorir el seu conjunt i que intentaran competir fins el darrer minut de matx.

El seleccionador Gabi Hernández debuta com a màxim responsable del combinat estatal en un Europeu. La sort ha volgut que el combinat espanyol comenci davant l'amfitriona i campiona del món, Hongria. Una piscina plena amb capacitat per a 10.000 espectadors s'ompliran per veure aquest matx. Gabi Hernández destaca que iniciar la cita europea davant els amfitrions és un regal i la pressió que té Hongria els pot afavorir.

Gabi Hernández

El primer dia hi ha molta tensió i ells estan obligats a guanyar. Nosaltres, a competir.


El primer objectiu dels espanyols és arribar a quarts de final, fet que els donaria el bitllet per al Mundial. Espanya juga dimarts amb Croàcia, dijous contra Alemanya, dissabte serà el torn davant França i finalment dilluns de la setmana vinent contra Sèrbia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.