Êllâ Bestué (Muntanyenc) guanya el bronze en salt de llargada a l'Estatal juvenil


  • Comparteix:

Êllâ Bestué, a l'esquerra, en una imatge d'arxiu

Êllâ Bestué, a l'esquerra, en una imatge d'arxiu

Un salt de 5,70 metres ha donat la medalla de bronze a l'atleta santcugatenca del Club Muntanyenc Sant Cugat Êllâ Bestué al Campionat d'Espanya Juvenil de clubs, que s'ha disputat aquest cap de setmana a Valladolid. Els atletes del club han aconseguit arribar a cinc finals en un bon cap de setmana per al Muntanyenc.

A més del bronze de Bestué, el Club Muntanyenc torna amb la quarta posició de Ramon Adalia en triple salt. També han arribat a la final Laia González, vuitena en 400 tanques, Rut César, novena en 100 tanques, i Nora Taher, novena en triple salt. Blanca Rius (800 llisos), Alba Fernández (400 tanques) i Mauro Carralda (200 llisos) no han pogut classificar-se per les seves respectives finals.

El director tècnic de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Manel González, es mostrava satisfet del resultat perquè es tracta d'un equip amb poca experiència.

Manel González

És una actuació molt bona. La majoria d'atletes eren juvenils de primer any. Amb cinc finals i una medalla podem estar molt contents.


Amb aquest resultat, el Muntanyenc iguala el nombre de medalles obtingudes a l'anterior edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.