El palista de la UE Sant Cugat Josep Antón, favorit per guanyar el concurs Stiga


Temes relacionats

Josep Antón guanya el concurs mundial de cops genials Stiga 2013 ( 5/nov/13)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Josep Antón

Imatge d'arxiu de Josep Antón

El palista de la Unió Esportiva Sant Cugat Josep Antón ha classificat dos vídeos per a la fase final del mundial de cops espectaculars, organitzada per la Federació Internacional de Tennis Taula (ITTF). No obstant això, el santcugatenc, que ha obtingunt 127.000 reproduccions amb el primer vídeo, vol centrar tots el vots en aquest primer cop per tenir més opcions de reeditar el títol mundial. Les votacions es tancaran el 12 d'octubre.

Per segon any consecutiu, el palista santcugatenc es planta a la final i aquest cop amb dos vídeos, el primer en solitari i el segon amb l'olímpica Galia Dvorak.

La fase final consistirà en una doble votació. La primera, la popular suposa un 60% en l'elecció del guanyador, i una segona a càrrec d'un jurat especialitzat format per vuit membres de la ITTF, que representa el 40%.

Els rivals de Josep Antón en aquesta edició són un canadenc, un indi i un japonès. Però el palista de la UESC prefereix centrar tots els esforços en un sol vídeo. Per votar o convidar altres ho facin cal anar a la pàgina de la federació o bé a la pàgina oficial de Facebook. Les votacions es poden fer fins els 12 d'octubre i el guanyador s'anunciarà l'endemà.

Josep Antón creu que té més possibilitats de guanyar la competició amb el primer vídeo perquè ha tingut una gran resposta del públic.

Josep Anton

El primer vídeo agrada tant a la gent del tennis taula com a la resta.



El vencedor guanyarà una esponsorització d'un any amb la marca de material Stiga per valor de 2.000 euros, un premi en metàl·lic de 4.000 dòlars, i un viatge de quatre dies per a dues persones a Bangok per gaudir de les Grand Finals del circuit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.