Sant Cugat, seu de l'assemblea de l'Associació Internacional d'esport adaptat


  • Comparteix:

Sant Cugat ja té experiència en aquest àmbit, amb l'organització de la ICUP l'any passat

Sant Cugat ja té experiència en aquest àmbit, amb l'organització de la ICUP l'any passat

Sant Cugat serà la seu de la propera assemblea de l'Associació Internacional d'Esports per a Persones amb Paràlisi Cerebral (CPISRA), que se celebrarà del dijous al diumenge de la setmana que ve. La ciutat ha estat escollida per la Federació Esportiva Catalana per a Paralítics Cerebrals, designada per organitzar l'esdeveniment. Una quarantena de delegacions d'arreu del món estaran presents en una assemblea que es durà a terme al Sant Cugat Hotel&Restaurant.

El CPISRA és l'organisme que aglutina la gran majoria d'esports adaptats per tal d'estructurar l'organització dels seus esdeveniments, com la Copa Intercontintental del Futbol 7 per a Persones amb Paràlisi Cerebral (ICUP) que es va celebrar a Sant Cugat l'any passat. La ciutat centra de nou l'atenció de l'esport adaptat amb aquesta cita, on assistirà la cúpula de l'ens internacional i on es debatrà, entre d'altres, la programació d'actes de cara a l'any que ve.

Més enllà de fer calendari, a aquesta reunió es farà èmfasi en l'objectiu de crear federacions específiques per a cada esport, amb l'objectiu que no hagin de dependre d'un altre organisme i puguin actuar amb més autonomia. En aquest sentit, la boccia ja ha establert aquesta independència. A la Federació Catalana hi ha gran interès que aquest pas es pugui fer amb la disciplina d'eslàlom, entenent que aquest fet introduiria la selecció catalana directament en l'àmbit internacional a nivell oficial, com passa amb la boccia.

El president de la Federació Catalana, Carles Muñoz, ressalta l'orgull d'organitzar una cita d'aquesta magnitud.

Carles Muñoz

Hem estat designats com a organitzadors, fet que ens omple de joia. Com a amfitrions estem convidats a assistir a tot arreu, i ens fa molta il·lusió poder celebrar-ho a Sant Cugat.


Sant Cugat està adquirint ressò en l'esport adaptat, i és que després de la disputa de la ICUP, l'abril de l'any que ve serà el torn de l'Europeu de Boccia, que es durà a terme a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.