Josep Anton, el palista dels cops impossibles de tennis taula


  • Comparteix:

Josep Anton durant la disputa d'un partit amb la UESC

Josep Anton durant la disputa d'un partit amb la UESC

El palista de la UESC i bicampió mundial de cops genials de tennis taula, Josep Anton, descobreix els secrets dels seus trucs en un reportatge del programa 'A fons' de Cugat tv. Anton creu que la creativitat i la paciència són claus per arribar al resultat desitjat.



La creació, la imaginació i la perseverança són els ingredients que ha sumat Josep Anton per arribar a ser campió mundial de cops genials de tennis taulan per segon any consecutiu. Anton destaca que pensa molt en els trucs que vol fer i després de molts intents arriba al resultat desitjat.

Josep Anton

La clau de l'èxit és ser imaginatiu. Fer alguna cosa que no s'ha fet mai. Dono voltes a una idea i la vaig treballant fins que surt bé.


Josep Anton juga amb el primer equip de la UESC, que ocupa la penúltima posició de Primera Nacional amb un balanç d'una victòria i tres derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.