Pablo Larrazábal acaba 16è al World Tour Championship, l'últim torneig del curs


  • Comparteix:

El golfista santcugatenc, en una imatge d'arxiu | Foto: European Tour

El golfista santcugatenc, en una imatge d'arxiu | Foto: European Tour

El golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal ha acabat setzè al World Tour Championship de Dubai, a 16setze cops del guanyador, el suec Henrik Stensson, un torneig que tanca la temporada del golf mundial. Larrazábal ha completat una última volta de 70 cops al Jumeirah Golf Estates de l'emirat àrab.

El golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal tanca amb aquesta 16a posició la temporada a l'European Tour. Al rànquing final, ha finalitzat en 29è lloc gràcies, entre d'altres, a la victòria que va aconseguir al primer torneig de la temporada en què va participar a Abu Dhabi. A més, ha acabat entre els 10 primers a cinc tornejos més i s'ha embutxacat més d'1,2 milions d'euros en premis.

Tot i que la temporada 2014 tot just ha acabat, Larrazábal no tindrà gaire temps per descansar, ja que el primer torneig de la temporada 2015 començarà d'aquí a només dues setmanes, a Sud-àfrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.