La Jean Bouin distingida amb la placa d'or del Mèrit esportiu del Consell Superior


  • Comparteix:

La cursa Jean Bouin ha estat distingida amb la placa d'or del Reial Ordre del Mèrit Esportiu del Consell Superior d'Esports en una gala que ha acollit el CAR aquest dimarts. La cerimònia ha reconegut, a través de 24 medalles i cinc plaques, el treball d'entitats i personalitats del món de l'esport.

Entre tots els guardonats destaca el periodista Santi Nolla, organitzador de la Cursa Popular Jean Bouin, que ha rebut una placa d'or, el ciclista Joan Font, que ha recollit una medalla d'argent, i la nedadora Anna Espar, amb una medalla d'argent, i que ha destacat la il·lusió de rebre aquest premi al CAR de Sant Cugat.

Anna Espar

Molt contentes de rebre aquest reconeixement i més poder-ho fer al CAR, que és casa nostra. Tot el sacrifici s'agraeix quan reps un premis com aquest.


Des del CAR, el seu director, Joan Fontseré, mostra la satisfacció d'acollir una gala com aquesta i amb esportistes guardonats que s'entrenen a les seves instal·lacions.

Joan Fontseré

Són esportistes de la casa i són els èxits que ells aconsegueixen, molts d'ells després d'entrenar a casa nostra.


L'entrega de premis ha anat a càrrec del president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal, i el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau. A l'acte ha assistit també el regidor d'Esports, Xavier Tizón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.