El Gimnàstica Sant Cugat dóna la benvinguda al Nadal al pav 3


  • Comparteix:

El cadet B en l'últim Campionat d'Espanya / Font: CGSC

El cadet B en l'últim Campionat d'Espanya / Font: CGSC

Més de 300 gimnastes prendran part en el Festival de Nadal que el Club Gimnàstica Sant Cugat oferirà aquest diumenge a la ciutat. Des de les gimnastes de les escoles i la base fins a les de competició, tant de rítmica com d'estètica, mostraran al públic del pav 3 el treball fet fins ara en un espectacle d'unes tres hores de durada. Enguany el club dóna suport a la Marató de TV3 amb el sorteig d'una panera solidària el dia del festival, entre altres iniciatives.

Arriba una de les cites més entranyables per a gimnastes, club i familiars amb el festival de Nadal. Una tradició que convoca un important nombre de famílies que omplem de gom a gom la graderia del pav 3 per veure el treball de les gimnastes. És una cita molt especial per a totes les esportistes, des de les més grans fins a les més petites, com reconeix el president de l'entitat, Toni Molina.

Toni Molina

Per a les nenes de les escoles representa mostrar el que han fet fins ara i per les que competeixen poder mostrar-ho aquí a casa, que no han tingut oportunitat.


Les primeres a actuar seran les més petites. Unes 140 gimnastes de les diferents escoles i la base del club actuaran davant un nombrós públic i després podran gaudir en primera línia de les actuacions de les més grans. La segona part del festival cedirà el protagonisme a les gimnastes de competició. L'entrada és gratuïta i l'activitat oberta a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.