L'organització de la Copa d'Europa de Boccia busca voluntaris


  • Comparteix:

Part del cartell de la Copa d'Europa de Boccia

Part del cartell de la Copa d'Europa de Boccia

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals fa una crida a la ciutat per captar voluntaris per a la Copa d'Europa de Boccia que acollirà Sant Cugat de l'1 al 4 d'abril. Aquest dissabte la federació tindrà un estand a la plaça dels Quatre Cantons per informar i animar els santcugatencs a col·laborar amb aquesta cita esportiva, que té el suport de l'Oficina del Voluntariat de Sant Cugat. Ara com ara, s'hi han inscrit 35 persones i en són necessàries 120.

L'organització de la Copa d'Europa de Boccia posa en marxa aquesta campanya de captació de voluntaris per fer possible el desenvolupament del torneig. Un dels requisits és ser major de 16 anys i les tasques a fer consistiran a col·laborar en el muntatge i l'organització de la competició. Com explica el president de la Federació Esportiva Catalana de Pararlítics Cerebrals (FECPC), Carles Muñoz, que recorda l'excel·lent resposta dels santcugatencs amb la Copa Intercontinental de futbol, aquest esport és dels que requereix més col·laboració.

Carles Muñoz

La boccia és de tots els esports de la nostra federació el que més voluntaris necessita. Faria una crida a la ciutat.


La FECPC ha tancat recentment les seleccions participants, que finalment seran 23. S'hi han inscrits a última hora Azerbaidjan i les Illes Fèroes, i ha causat baixa Turquia.

La primera Copa d'Europa de Boccia de la història que acollirà Sant Cugat de l'1 al 4 d'abril es disputarà als pav 2 i pav 3 de la Rambla del Celler. El campionat serà classificatori per als Jocs Paralímpics de Rio 2016. El torneig aplegarà uns 150 esportistes amb paràlisi cerebral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.