La santcugatenca Fiona Torelló inicia amb podi la temporada de rider


  • Comparteix:

L'esquiadora Fiona Torelló ha iniciat amb podi la temporada

L'esquiadora Fiona Torelló ha iniciat amb podi la temporada

La rider santcugatenca Fiona Torelló finalitza en tercera posició a la Copa del Món júnior Freeride, d'estil lliure, disputada a Grand Valira. Torelló afronta el tram més important de la temporada amb la disputa de la Copa d'Europa a Alemanya des d'aquest dijous i el Mundial de finals de març a la Molina.

Fiona Torelló, amb 17 anys, ha iniciat amb bon peu la temporada pujant al tercer graó del podi a la Copa del Món júnior. L'esquiadora santcugatenca segueix amb la seva progressió i la propera cita arriba dijous amb la Copa d'Europa de bordercross absoluta.

Aquesta és una de les competicions més destacades del calendari juntament amb la Copa del Món de bordrecross absoluta, que es disputa a la Molina. Torelló espera finalitzar entre les 10 primeres classificades, tot i competir contra les millors especialistes del món.

Fiona Torelló

Espero fer una bona classificació en aquestes dues proves.


Torelló també espera la confirmació de la Federació Espanyola per participar al Mundial júnior de bordercross a la Xina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.