Mateu: 'Els clubs que vulguin entrar a la Coordinadora han d'explicar els motius'


  • Comparteix:

Mònica Mateu, presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Mònica Mateu, presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives

La presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Mònica Mateu, ha confirmat que el Qbasket Sant Cugat i el Gimnàstica Sant Cugat Esportiu han demanat entrar a la plataforma i que el Junior ha iniciat converses per ser-hi. Mateu diu que per entrar a la Coordinadora cal que aquests tres clubs expliquin perquè volen formar-ne part.

La Coordinadora d'Entitats Esportives està formada per 14 clubs, però aquest nombre es pot veure ampliat ben aviat. El Club Gimnàstica Sant Cugat ha demanat entrar a la plataforma. El Qbasket també ha fet la petició, però en una votació conjunta dels membres de la plataforma, set van apostar en aquell moment per la seva entrada i els altres set per esperar a una pròxima reunió per decidir-ho.

Ara mateix l'entrada del Qbasket està en punt mort a l'espera del que decideixin els membres de la plataforma. L'altra entitat que ha iniciat converses per entrar a la Coordinadora és el Junior. De moment, només ha estat una primera presa de contacte.

La presidenta de la Coordinadora, Mònica Mateu, destaca que l'entrada de nous clubs pot servir per potenciar l'esport santcugatenc.

Mònica Mateu

Cal veure quin interès té cada club per formar part de l'entitat.


La propera reunió de la plataforma tindrà lloc el 17 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.