El Club Esportiu acull un torneig internacional cadet de tennis al setembre


  • Comparteix:

El Valldoreix aposta per acollir torneijos internacionals de base

El Valldoreix aposta per acollir torneijos internacionals de base

El torneig Compas IC European Junior Challenge reunirà els millors tennistes europeus cadets de vuit seleccions al Club Esportiu Valldoreix del 29 de setembre al 3 d'octubre. El club valldoreixenc acull per segona vegada aquesta competició després de fer-ho al 2009. La presentació del torneig s'ha fet aquest dilluns al Barcelona Open Banc Sabadell.

Segueix l'aposta del Club Esportiu Valldoreix per acollir competicions internacionals de prestigi. El Compas IC European Junior Challenge servirà perquè vuit seleccions entre elles l'espanyola, l'italiana, l'alemanya i la sueca disputin un torneig d'alt nivell. El sistema de competició es dividirà en dos grups de quatre seleccions i els primers accediran a la final. Les eliminatòries es disputaran amb dos enfrontaments individuals masculins i femenins, un doble masculí i un de femení i en cas d'empat hi hauria un partit de dobles mixt. Cada equip estarà integrat per dos jugadors i dues jugadores.

El director esportiu del Club Esportiu Valldoreix, Roger Badia, destaca que el fet d'acollir aquesta competició situa l'entitat en el mapa tennístic europeu.

Roger Badia

Tenir la confiança dels directors del torneig per nosaltres és una gran satisfacció.


La final de la competició està prevista per al dissabte 3 d'octubre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.