L'OMET: activitat esportiva amb denominació d'origen Sant Cugat


  • Comparteix:

El Cros, una de les activitats organitzades per l'OMET

El Cros, una de les activitats organitzades per l'OMET

L'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) duu més de 30 anys articulant bona part de l'esport municipal a través dels seus programes. En un reportatge del programa 'A fons' de Cugat.cat, els principals actors que intervenen en l'oficina expliquen el seu funcionament i desgranen els detalls de la seva gestió.



A través de les veus del regidor d'Esports en funcions, Xavier Tizón, del director de l'OMET, Xavier Requeno, i de l'excoordinador d'handbol de l'oficina i actual director esportiu de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, es defineix com aquest ens municipal articula l'esport escolar, les activitats esportives per adults i gent gran, els esdeveniments esportius de la ciutat com el Cros i els campus i escoles durant els períodes de vacances.

Una oficina que creix en relació amb l'evolució de la ciutat, com explica el seu director, Xavier Requeno.

Xavier Requeno

Treballar per poder desenvolupar els programes esportius perquè donin servei a la ciutat. És un model viu, ha d'evolucionar en funció de les necessitats.


L'OMET, juntament amb les entitats esportives i l'encaix entre tots dos conceptes, dibuixa el model esportiu santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.