El torneig de pàdel Masia 'Ajudem els altres' continua l'aposta solidària


  • Comparteix:

Presentació del torneig de pàdel 'Ajudem els altres' a la Masia

Presentació del torneig de pàdel 'Ajudem els altres' a la Masia

La 7a edició del torneig de pàdel Masia Sant Cugat 'Ajudem els altres' es disputarà entre dijous de la setmana vinent i el 3 d'octubre a les instal·lacions del Junior. El cost de les inscripcions es destinaran a la fundació Federica Cerdà, que treballa per a la millora de nens amb discapcitat a través de la hipoteràpia. 130 parelles ja s'han apuntat al torneig i les inscripcions es tanquen dimarts de la setmana vinent a Padelcat.com.

El Restaurant Masia Sant Cugat s'ha convertit en el nou organitzador de la 7a edició del torneig de pàdel solidari 'Ajudem els altres' després que el Bocca Restaurant no segueixi amb aquesta iniciativa. L'organització espera mantenir o superar les 200 parelles de l'anterior edició i els 10.000 euros recaptats.

Les modalitats de joc seran masculina i femenina amb primera, segona i tercera categoria i la mixta de primera. El cost de les inscripcions és de 40 euros i també s'organitza el Pàdel Kids per als més menuts amb un preu de 15 euros. El director de la Masia Sant Cugat, Javier Muñoz, destaca l'aposta solidària del torneig.

Javier Muñoz

Volem potenciar la solidaritat entre tots els participants a través del pàdel.


La tinenta d’alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer, creu que la sinergia empresa, esport i solidaritat fa créixer Sant Cugat.

Susanna Pellicer

Hi ha un món empresarial que vol ajudar i clubs que potencien la solidaritat a través de l'esport.


A l'acte també, hi han assistit el directiu del Junior, Miki Ranera, el regidor d'Esports, Eloi Rovira, el director de la Fundació Federica Cerdà, Federico González, i la representant de la Fundació la Caixa, Anna Mazorra. Les finals estan previstes per a la tarda del dissabte 3 d'octubre i el sopar i entrega de premis el divendres 9 a la Masia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.