L'esport escolar santcugatenc centra el seu model en els valors


  • Comparteix:

Presentació del model esportiu, En Volem 5 / Font: Localpress

Presentació del model esportiu, En Volem 5 / Font: Localpress

L'esport escolar santcugatenc aplicarà aquesta temporada un nou model esportiu, 'En Volem Cinc', basat en l'aposta pels valors. Cada conjunt que participi en els Jocs Esportius Escolars haurà de respondre cinc preguntes per valorar el comportament, la puntualitat i l'actitud dels entrenadors de l'equip rival. Els punts que s'obtinguin d'aquestes respostes se sumaran a la classifiacció.

El Consell Esportiu del Vallès Occidental-Terrassa ha fet un pas endavant per conscienciar els participants, entrenadors i públic que cal comportar-se de manera correcta amb els pares i l'equip rival. El nou model, 'En Volem Cinc', s'aplicarà a esports d'equip com el bàsquet, l'handbol, el voleibol, el futbol 7 i el futbol sala i reunirà més de 1.400 esportistes. Aquesta nova proposta sorgeix de les directrius marcades pel Consell Català de l'Esport i la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, creu que és una iniciativa que potencia la transmissió de valors a través de l'esport.

Eloi Rovira

L'esport ha de ser un vehicle de transmissió de valors.


El nou model començarà a aplicar-se a mitjans d'octubre quan s'inicïi la competició escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.