Els Premis Esport en Marxa apleguen avui el millor esport santcugatenc de l'any


  • Comparteix:

Foto de família de l'edició de l'any passat

Foto de família de l'edició de l'any passat

Els Premis Esport en Marxa reuneixen per 19a edició els millors esportistes, equips i clubs de Sant Cugat en una gala que es durà a terme aquest divendres a les set del vespre al Centre d'Alt Rendiment (CAR). Les categories que es premien són: esportista de l'any, millor equip sènior, millor equip júnior, entrenador/a de l'any, millor direcció esportiva, promoció de la base, projecció social, projecció exterior i premi a tota una trajectòria.

El jurat dels premis es va reunir fa tot just un mes per valorar les 51 propostes repartides en les nou categories de guardons. És un jurat format pel subdirector i cap d'Esports del 'Diari de Sant Cugat', Àlex López, el director de l'OMET, Xavier Requeno, la cap d'Esports de Cugat.cat, Carme Reverte, l'editor d'Esports de Cugat.cat, Joan Garcia, el regidor d'Esports, Eloi Rovira, el cap de relacions institucionals del CAR, Albert Mendoza, i la presidenta de la Coordinadora, Mònica Mateu.

Carme Reverte fa una crida a la participació malgrat reconèixer que són dates complicades.

Carme Reverte

Esperem comptar amb la participació del teixit esportiu de la ciutat. Sabem que són dates complicades, però aquesta és la festa de l'esport santcugatenc.


Durant la cerminònia se sortejarà entre els assistents una samarreta del FC Barcelona signada per l'exjugador Eric Abidal i cinc forfaits per anar esquiar a la Molina. La cita estarà amenitzada per l'actuació del grup Veus de Gospel. L'Ajuntament, el CAR, Sant Cugat Esports, l'estació de La Molina, el setmanari 'Diari de Sant Cugat' i Freixenet són col·laboradors de l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.