Belasteguín: 'Sant Cugat és una de les ciutats pioneres del pàdel català'


  • Comparteix:

El jugador número 1 del pàdel mundial, l'argentí Fernando Belasteguín, ha situat Sant Cugat com una de les ciutats pioneres d'aquest esport a Catalunya. Belasteguín ha impartit aquest dissabte un clínic amb més de 150 assistents al Club Tennis Natació Sant Cugat, que enguany celebra els 50 anys d'existència.

El jugador argentí ha demostrat les seves habilitats amb diferents cops amb els més menuts de l'escola. Belasteguín també s'ha atrevit a jugar diferents partits i ha aprofitat per aconsellar els joves palistes.

Després del clínic s'ha disputat un partit d'exhibició entre Belasteguín i Corretja i els jugadors del pàdel world tour, Eduard Bainat i Gerard Company.

Belasteguín destaca que Sant Cugat és una de les ciutats que més ha progressat en el pàdel català en jugadors i també instal·lacions.

Fernando Belasteguín

Sant Cugat fa una bona feina amb el pàdel. S'ha convertit en un referent.


L'acte s'ha tancat amb la tradicional foto de família de tots els assistents per recordar aquest dia amb el número 1 del pàdel, Fernando Belasteguín.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.