Futbol, jocs de taula, inflables i festa de l'escuma protagonitzen la Festa de la Infància


  • Comparteix:

La 6a Festa de la Infància, organitzada per la PB Sant Cugat, ha aplegat petits i grans a la ZEM de Can Magí amb activitats de futbol, inflables i espais per als jocs de taula i també cuina. A la festa s'han fet exhibicions d'arts marcials a càrrec d'Arts Marcials MAC i s'ha tancat la jornada amb una festa de l'escuma.

La Festa de la Infància ha donat el tret de sortida a les deu del matí amb un seguit d'activitats per als més petits com inflables i taller de cuina, pintura i maquillatge a les instal·lacions de la ZEM de Can Magí. Alhora, el camp de futbol s'ha dividit en dues parts i s'ha convertit en una improvitzada gimcana organitzada per Teampartners i un espai de futbol. L'altra meitat de camp ha vist partits de futbol entre les escoles del Gerbert d'Orlhac, el CEIP Collserola, el Thau Sant Cugat i el Santa Isabel.

El vicepresident de la PB Sant Cugat, Joan Carles Galofré, explica tota la metodologia de la jornada.

Joan Carles Galofré

Ens sentim molt còmodes en el tema de l'esport i ho aprofitem per introduïr el futbol. A més poden aprofitar per passar pels altres tallers.


La Festa de la Infància ha incidit en la transmisió de valors a través de l'esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.