Els sistemes de gestió de bona governança, objecte d'estudi en la jornada Esport-Empresa de Sant Cugat Creix


  • Comparteix:

L'associació Sant Cugat Creix ha organitzat la segona Jornada Esport-Empresa per mostrar diferents sistemes de gestió de bona governança que s'apliquen en l'empresa privada, el sector bancari i organismes com Mossos d'Esquadra i l'Ajuntament, a més del mateix Sant Cugat Creix. A la jornada s'han donat a conèixer les línies d'actuació i d'estudi a l'hora traçar el desenvolupament dels codis ètics interns en aquestes entitats en un acte que ha tingut lloc a EsadeCreapolis.

La segona Jornada Esport-Empresa ha servit per mostrar com empreses com la farmacèutica Ferrer i Caixabank i entitats com l'Ajuntament de Sant Cugat i Mossos d'Esquadra han creat el seu codi ètic de regulació intern. En aquest sentit, l'associació Sant Cugat Creix treballa en la creació d'un codi ètic de l'esport, en el consorci europeu Ethic4Sport, que regula la tasca de directius, entrenadors, jugadors i famílies, i té punts en comú en l'elaboració i l'establiment de criteris a analitzar.

Els ponents de la jornada han estat Laura Piqué, de Ferrer; Merche Farré, de Caixabank; Joana Barbany, tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Innovació i Govern Obert; Cristina Manresa, cap de la Regió Policial Metropolitana Sud dels Mossos d'Esquadra, i Albert Salarich, de Sant Cugat Creix. Salarich pensa que jornades com aquesta ajuden a millorar i serveixen de referència per continuar amb la seva tasca.

Albert Salarich

Sorgeixen moltes idees de com enfocar aquesta feina i de com incidir en la formació d'esportistes. Són petities solucions per adaptar la nostra Carta Ètica.


A la jornada, hi han assistit el president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa; la directora d'Innovació d'EsadeCreapolis, Elisabeth Juan; el regidor d'Esports, Eloi Rovira, i el director del Consell Català de l'Esport, Antoni Reig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.