La Transcollserola BTT arriba a la novena edició amb gairebé 300 inscrits


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Transcollserola

Imatge d'arxiu de la Transcollserola

La novena edició de la Transcollserola BTT es disputa aquest diumenge a partir de les vuit del matí, de la mà de la Unió Ciclista Sant Cugat. Malgrat la coincidència amb tres esdeveniments ciclistes més, la xifra d'inscrits per internet s'ha tancat en 282, superant les expectatives de l'organització. A més, tenint en compte les inscripcions que es realitzen habitualment el mateix dia de la cursa, s'espera que prenguin part a la sortida entre 310 i 320 ciclistes, que podran optar per un recorregut llarg de 62 quilòmetres o un traçat curt renovat de 25.

La Transcollserola BTT - Memorial Joan Camps és una cursa adscrita al Circuit de Gran Fons BTT de la Federació Catalana de Ciclisme que transcorre per pistes forestals del Parc de Collserola i travessa els termes municipals de Sant Cugat, El Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Barcelona i Cerdanyola. El recorregut llarg, de 62 quilòmetres i amb un desnivell positiu acumulat de 1.300 metres, dóna pràcticament la volta completa al massís de Collserola. També hi ha un recorregut curt de 25 quilòmetres amb un desnivell positiu acumulat de 836 metres. En ambdós recorreguts, els ciclistes trobaran tres avituallaments de sòlids i líquids.

Per tercer any consecutiu, la Unió Ciclista Sant Cugat fa una aposta decidida pel control GPS, obligatori per tots els participants. La sortida serà a les vuit del matí al Parc de la Pollancreda de Sant Cugat, i a dos quarts de nou per als participants a la cursa curta. El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, confia que el bon temps permeti gaudir d'una gran jornada ciclista.

Rafa Robledo

Les previsions indiquen que hi haurà bon temps, mig ennuvolat i mig assollellat. Serà un bon dia i amb una bona temperatura, crec que ens ho passarem força bé.


L'última edició de la Transcollserola va batre el rècord de participants amb més de 360 ciclistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.