Sant Cugat acollirà l'Europeu de boccia el 2017 i els World Games de la CPISRA el 2018


  • Comparteix:

Sant Cugat serà la seu de l'Europeu de Boccia el 2017 i dels World Games el 2018. Així ho ha confirmat la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) durant les assemblees generals de l'Associació Internacional d'Esports de Paràlisi Cerebral (CPISRA) i la Federació Internacional de Futbol de Paràlisi Cerebral (IFCPF) celebrades el passat cap de setmana a la nostra ciutat.

L'Europeu de Boccia es disputarà durant la Setmana Santa de l'any que ve Mentre que els World Games, l'equivalent als Jocs Olímpics per persones amb paràlisi cerebral, tindran lloc l'estiu de 2018. El responsable d'esdeveniments internacionals de la FECPC, Isma Sánchez, destaca la importància d'aquest esdeveniment.

Isma Sánchez

En tots dos casos serien esdeveniments a Sant Cugat. La boccia és un campionat d'Europa obert a tots els països, i els World Games seran en el 2018 i equivalen a uns Jocs Olímpics per a persones amb paràlisi cerebral.


Els World Games tenen disciplines com atletisme, boccia, natació, futbol, tennis taula, parataekwondo, wheelchair slalom i race running. Anteriorment Sant Cugat ja va acollir la Icup, també organitzada per CPISRA, en el 2013 i un Campionat d'Europa de Boccia en el 2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.