El segon Torneig Solidari Qpàdel se celebrarà el 17 de desembre en favor dels refugiats


  • Comparteix:

Cartell del torneig / Font: Qbasket Sant Cugat

Cartell del torneig / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat organitza el dissabte 17 de desembre el segon torneig solidari de pàdel, aquesta vegada en benefici del camp de refugiats d'Alexandria, al nord de Grècia. La inscripció, que és individual, té un preu de 20 euros i tots els diners recollits aniran per l'associació Refugee Support Greece. La competició es disputarà al Club Pàdel Mira-sol i tindrà el format de torneig americà, en què les parelles van canviant a cada partit.

Després d'iniciar el camí el juliol amb un torneig solidari en benefici de la Fundació Vicente Ferrer, el Qbasket Sant Cugat organitza ara el segon Qpàdel. El torneig tindrà a les instal·lacions del Club Pàdel Mira-sol, i el caràcter solidari es bolca aquesta vegada amb el camp de refugiats d'Alexandria. A més dels diners de les inscripcions, el Qpàdel compta amb una fila zero on es poden fer donatius.

Tota la recaptació es destinarà al col·lectiu Refugee Support Greece, que treballa per millorar les condicions de vida dels refugiats en aquest camp grec. La inscripció es fa de manera individual, ja que la competició és "americana", un format de torneig amb un alt component lúdic en què les parelles van canviant a cada partit. Les inscripicions es poden fer al bloc del Qpàdel, i inclouen una samarreta i altres regals pels participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.