Robledo (UCSC): 'El 2016 ha estat el nostre pas endavant de ser d'un club mitjà a un club gran'


  • Comparteix:

Els socis de la Unió Ciclista Sant Cugat durant l'esmorzar a l'Hotel Sant Cugat

Els socis de la Unió Ciclista Sant Cugat durant l'esmorzar a l'Hotel Sant Cugat

La Unió Ciclista Sant Cugat augmentarà el pressupost i superarà els 50.000 euros de cara l'any que ve. L'entitat vol potenciar la secció de triatló i l'Escola de Bike Trial i de Ciclisme. Ho ha expressat el president del club, Rafa Robledo, a l'esmorzar de fi d'any que ha tingut lloc aquest diumenge a l'Hotel Sant Cugat. L'entitat ha crescut aquest any, ha arribat als 325 socis i es marca l'objectiu d'arribar als 400 a final de temporada.

L'any 2016 ha estat el de l'evolució de la Unió Ciclista Sant Cugat. Una evolució marcada per l'augment del nombre de socis i que obliga a l'entitat a canviar la política pressupostària de cara l'any vinent. Fins ara mai s'havien superat els 50.000 euros i per al 2017 s'espera fer-ho, així com millores en el local i donar més presència a l'entitat en els diferents actes de la ciutat. Robledo explica aquest canvi.

Rafa Robledo

A causa de l'augment de socis, farem un pressupost amb una estratègia nova i passarem dels 50.000 euros. Ha estat l'any del nostre 'sorpasso', de ser un club mitjà comencem a ser un club gran. Hem de canviar la mentalitat.


Per a Robledo, també és important potenciar les seccions com l'Escola de Ciclisme, que actualment té uns 40 usuaris i la de Bike Trial, que en té 30. Darrerament ha agafat molta rellevància la secció de Triatló, que participa en diferents competicions i ja arriba als 70 usuaris.

A l'esmorzar han assistit uns 135 socis de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.