El pressupost d'Esports per al 2017 és de 3,17 milions d'euros, més del doble que al 2016


  • Comparteix:

El Consell Sectorial d'Esports ha presentat un pressupost de 3,17 milions d'euros per al 2017

El Consell Sectorial d'Esports ha presentat un pressupost de 3,17 milions d'euros per al 2017

El pressupost d'Esports per al 2017 és de 3,17 milions d'euros, més del doble que el d'aquest any. L'augment del pressupost està marcat pel capítol d'inversions, que arriba als dos milions d'euros amb la construcció del pavelló de la Guinardera, el pavelló de l'institut Leonardo da Vinci i la cobertura de la piscina del Parc Central, entre altres actuacions. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha destacat aquest dimarts al Consell Sectorial d'Esports que aquestes xifres demostren la prioritat de l'equip de govern per l'esport.

El capítol ordinari del pressupost per al 2017 es manté al voltant dels 1,2 milions d'euros d'aquest any. El capítol d'inversions creix notablement i passa dels 263.000 euros d'aquest any als gairebé dos milions per al 2017.

Una vintena de clubs esportius, representants dels grups polítics i diferents associacions esportives han assistit al Consell. Rovira creu que l'aposta esportiva s'ha de demostrar amb 'fets i no paraules'.

Eloi Rovira

Tenim una aposta per l'esport i aquest pressupost ho demostra.


El pla estratègic
L'empresa ITIK ha presentat les conclusions del pla estratègic que proposa revisar i actualitzar el model esportiu escolar, el suport a les entitats esportives en el seu paper formatiu, promoure l'esport de qualitat a la ciutat, consolidar la xarxa d'equipaments esportius de qualitat i potenciar i dinamitzar l'impacte de l'esport a la ciutat. L'execució i el seguiment d'aquest pla estratègic el farà l'Ajuntament amb l'ajuda dels clubs esportius.

Sant Cugat, Ciutat del bàsquet català
Rovira destaca que aquesta distinció suposarà que la ciutat organitzi campionats i jornades formatives de bàsquet en l'àmbit català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.