El Torneig Aniversari del Pàdel Mira-sol culmina el primer any del club amb rècord de participants


  • Comparteix:

El Pàdel Mira-sol celebra el primer any d'història amb el Torneig Aniversari, cita que ha batut el rècord de participants en la trajectòria de l'entitat amb un total de 75 parelles. La competició s'ha dividit en tres categories (masculí, femení i mixt) i ha tingut tres grups de nivell per als homes i dos grups de nivell per a les categories restants. A més, els participants han gaudit d'un partit d'exhibició entre Ramiro Garcia, monitor del club, i Jorge Tupayachi, Marc Pastor i Xavier Planas, tots tres jugadors destacats de l'àmbit del pàdel català.

Dilluns passat es va donar el tret de sortida al Torneig Aniversari del Pàdel Mirasol amb motiu de la celebració del primer any del club, que ha posat el punt final aquest dissabte amb l'entrega de premis. Més de 240 partits i un total de 75 parelles han batut el rècord de participació dels tornejos disputats fins ara al club.

Els guanyadors del nivell A masculí han estat Álvaro Alcalde i Jordi Español. En categoria femenina s'han endut el primer lloc Ana Valdés i Marta Petrús i pel que fa al mixt els guanyadors han estat Alex Liarte i Miren Agote. El director del Pàdel Mirasol, Álvaro Baigun, assegura que vol fer un club per a tothom.

Alvaro Baigun

L'objectiu és mantenir la línia que ha seguit aquest any. Volem fer un espai per a tothom.


El torneig ha estat patrocinat per Simón, Finques Gironella, Izakaya, Nox, Estrella Damm, Salló, Pàdel Vita i Murviedro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.