SantCugatCreix i Esade opten de nou a un programa Erasmus + amb el projecte SCORES


  • Comparteix:

SantCugatCreix torna a formar part d'un projecte que opta a un programa 'Erasmus +'

SantCugatCreix torna a formar part d'un projecte que opta a un programa 'Erasmus +'

L'associació SantCugatCreix tornarà a optar, juntament amb un nou grup de socis entre els quals hi ha Esade, a un programa 'Erasmus +', projecte de la Unió Europea que impulsa iniciatives relacionades amb la formació, la joventut i l'esport. Després d'haver-ho aconseguit amb la iniciativa Ethics4Sports, l'entitat forma ara part del projecte SCORES, que pretén identificar quines aptituds tenen els esportistes que puguin reforçar les seves possibilitats a l'hora d'accedir al mercat laboral.

SantCugatCreix ha unit ara forces amb nous socis per dur a terme aquesta proposta. Al consorci hi ha un altre membre santcugatenc, Esade, el Club Natació Banyoles, la Universitat d'Amsterdam, l'Ajuntament de Mòdena, a Itàlia, la Plataforma Europea per a la Innovació Esportiva (EPSI), de Bèlgica, i l'Sports Academy de Tampere, a Finlàndia. El grup d'entitats va presentar el març el projecte SCORES i serà a l'octubre quan la Unió Europea decideixi si mereix o no un 'Erasmus +'.

Les sigles d'SCORES expressen, en anglès, el títol del projecte: 'Desenvolupant Habilitats i Competències a través de l'Esport que Condicionin a la Recerca de Feina'. El projecte, doncs, pretén generar mecanismes per identificar les habilitats que un esportista adquireix a l'hora de fer esport de cara a millorar les possibilitats d'accedir al mercat laboral, tal com explica el president de SantCugatCreix, Albert Salarich.

Albert Salarich

Volem identificar les habilitats que un esportista desenvolupa pel fet de fer esport envers del mercat laboral.


Aquest projecte es desenvoluparia durant els anys 2018, 2019 i 2020, i tornaria a treballar de manera multidisciplinar amb el potencial particular de cada soci. De fet, el Club Natació Banyoles ja ha desenvolupat una tasca d'estudi en carreres duals, mentre que SantCugatCreix pot aportar en termes d'enregistrament de dades, tenint en compte la feina feta amb Ethics4Sports.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.