Més d'una seixantena d'empreses ha participat a la CAR'Speakers, que potencia els valors de l'esport


  • Comparteix:

Més d'una seixantena d'empreses ha assistit a la 2a edició del projecte CAR'Speakers organitzat pel Grup Synergie on set esportistes olímpics han defensat els valors de l'esport associats al món empresarial. L'entrenadora del Club Gimnàstica Rítmica Sant Cugat, Esther Escolar, ha estat una de les ponents i amb la direcció de l'acte a càrrec del psicòleg esportiu Pep Marí.

Els esportistes han defensat els valors de la superació, generositat, passió, compromís i fidelitat amb diferents tècniques de persuassió. L'entrenadora del Club Gimnàstica Rítmica Sant Cugat, Esther Escolar, destaca les sinergies existents entre esport i empresa.

Esther Escolar

El món esportiu i empresarial va relacionat amb el treball d'equip.


Carla Casals, Raquel González, Miguel Angel Sancho, Quico Cortés, Pau Quemada i Miki Delàs han estat els esportistes escollits per aquesta jornada anomenada el viatge de dirigir per valors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.