Stefani-Zarauza i Danilovic-Maristany, final de dobles del 13è Open ITF-ACV Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

La mexicana Renata Zarauza, una de les finalistes / Font: Renata Zarauza

La mexicana Renata Zarauza, una de les finalistes / Font: Renata Zarauza

La parella formada per la brasilera Luisa Stefani i la mexicana Renata Zarazua, cap de sèrie, s'enfrontarà a la dupla que formen la sèrbia Olga Danilovic i la barcelonina Guiomar Maristany Zuleta de Reales a la final de dobles del 13è Open ITF-ACV Ciutat de Sant Cugat, que es disputa aquest divendres a la tarda no abans de dos quarts de quatre al Club Tennis Natació. Durant la jornada també es definirà la final en individuals, que es jugarà dissabte.

Amb una dotació de 25.000 dòlars després d'un any d'absència, l'Open ITF Ciutat de Sant Cugat ha tornat amb força com una de les principals cites del tennis santcugatenc. Una setmana de competició més tard ja s'ha definit la final de dobles i és a tocar la d'individuals. Als dobles, s'ha acomplert el pronòstic i la parella Stefani-Zarazua, favorita, ha arribat a la final, i es veurà les cares amb la sorprenent dupla Danilovic-Maristany Zuleta de Reales, que no es presentava, a priori, com a candidata.

El quadre individual

Abans d'aquesta final es disputaran les semifinals d'individuals: a les onze del matí es jugarà el partit entre la russa Marta Paigina i la rumanesa Nicoleta-Catalina Dascalu, i quan acabi hi haurà l'altre enfrontament per un bitllet per a la final: la polonesa Marta Lesniak es veu les cares amb Danilovic, que repeteix també en individuals. Cap d'elles es troba entre les vuit primeres caps de sèrie.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.