La tennista russa Marta Paigina guanya el 13è Open ITF-ACV Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

La tennista russa Marta Paigina ha guanyat el 13è Open ITF-ACV Ciutat de Sant Cugat disputat durant aquesta setmana al Club Tennis Natació Sant Cugat, després de guanyar la final davant la jugadora sèrbia Olga Danilovic. Paigina ha perdut el primer set (2-6), però s'ha imposat en els dos següents (6-4 i 6-3). La jugadora rusa ocupa el lloc número 346 del rànquing de la WTA.

La final ha servit per veure dues joves jugadores amb un alt nivell de tennis. Marta Paigina ha patit de valent després d'haver de remuntar el set inicial en què Olga Danilovic s'ha imposat amb total autoritat per 6 a 2. Després d'aquest parcial, Paigina ha demostrat el seu potencial amb un molt bon joc des del fons de la xarxa que li ha permès endur-se el segon set (6-4). En el darrer i últim set, la jugadora russa ha sabut patir en els moments decisius i s'ha endut la victòria i el partit.

Marta Paigina ha agraït el suport dels seus en els moments dolents del partit.

Marta Paigina

Estic molt contenta pel títol. Ha estat una setmana fantàstica i m'ha agradat l'atmosfera que hi ha. Agrair la gent que m'ha donat suport, sense ells no hauria pogut guanyar perquè he perdut el primer set i ha estat molt difícil remuntar. Finalment, però, ho he aconseguit i estic molt contenta.


El president del Tennis Natació Sant Cugat, Toni Lloret, ha assegurat que el torneig continuarà l'any vinent.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.