El Junior guanya per la mínima a Jolaseta i finalitza en quarta posició a la primera volta

Imatge d'aquesta temporada / Foto:Enrico Hockey

El femení del Junior guanya per la mínima (0-1) en la seva visita al camp del Jolaseta basc a la darrera jornada de la primera volta de Divisió d'Honor. Les santcugatenques són quartes amb 17 punts i ara tanquen la competició fins el 24 de febrer, per disputar primer el català d'herba i centrar-se després en l'hoquei sala.

Un gol de Cristina Guinea en el darrer quart permet aconseguir el Junior un triomf molt treballat en un camp complicat com és el del Jolaseta. Han començat millor les santcugatenques, que han dominat clarament el primer quart, i també el segon, tot i que el gol, una de les assignatures pendents d'aquesta temporada, no ha arribat. En el tercer quart les de Joan Vidal han perdut el control del partit i han arribat les millors ocasions de les basques, però no han pogut desfer la igualada. En el darrer quart les blau-i-negres han recuperat la iniciativa del joc i una diana de Cristina Guinea gairebé a les acaballes han donat el triomf a les de Joan Vidal.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, creu que la victòria és molt important en un camp molt complicat.

Joan Vidal

Una valoració molt positiva davant un rival complicat, i sobretot en el seu camp. Tanquem la primera volta, bé a la classificació, bé amb dades defensives i assignatura pendent ofensivament.

Amb la victòria, les santcugatenques es queden quartes amb 17 punts.