Sant Cugat serà referent de les curses d'orientació catalanes amb dues activitats d'alt nivell


  • Comparteix:

Presentació de les dues curses d'orientació d'aquest cap de setmana a Sant Cugat

Presentació de les dues curses d'orientació d'aquest cap de setmana a Sant Cugat

Sant Cugat acull aquest cap de setmana dues curses d'orientació referents a l'àmbit català i estatal, la 8a edició de la Rogaine Barcelona- Parc Natural de Collserola i la Cursa d'Orientació Escolar. La Rogaine, amb sortida i arribada de l'escola de la Floresta i organitzada per la Nova Fita, es disputa aquest dissabte amb una previsió de prop de 200 participants dividits en equips. La Cursa d'Orientació Escolar arriba aquest diumenge amb prop de 1.000 participants al Turó de Can Mates i organitzada pel Club Senglar Orientació i l'OMET. Les dues competicions s'integren dins dels actes de Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport.

La Cursa d'Orientació escolar, referent estatal

La Cursa d'Orientació escolar és l'activitat amb més participants de l'Estat espanyol gairebé amb 1.000 i es disputa per parelles. Els participants van des de prebenjamins fins adults. Les inscripcions es tanquen aquest dimecres a Omet.santcugat.cat. Les recollides de dorsals es faran la tarda d'aquest divendres i el matí de diumenge a l'OMET. L'organització farà un entrenament per preparar la cursa aquest divendres de cinc a set de la tarda al parc Ramon Barnils. El directiu del Club Senglar Orientació, Lluís Cumellas, ressalta la cursa com un referent estatal.

Lluís Cumellas

Tenim una participació molt alta i som un referent de les curses d'orientació estatal.


La Rogaine Barcelona- Parc Natural de Collserola, a la Floresta

La 8a edició de la cursa arriba per primer cop a Sant Cugat. Una cursa que es disputa per equips, entre 2 i 5 participants, i on es pot completar la modalitat de tres o sis hores de duració. Els atletes han d'intentar completar els 40 controls repartits per tot el parc de Collserola. El límit de participants és de 200 i ara mateix s'ha arribat als 140. La sortida serà a les deu del matí.

Lliga d'orientació

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha aprofitat l'acte per presentar la primera lliga d'orientació de Sant Cugat que tindrà quatre jornades i on els inscrits hauran de pagar tres euros. Els interessats s'han d'inscriure a l'OMET o a Senglaro.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.