L'ARC Sant Cugat farà de l'aeromodelisme una disciplina clau per a la 'Ciutat Europea de l'Esport'


  • Comparteix:

L'ARC s'ha involucrat al segell de 'Ciutat Europea de l'Esport' / Font: Arcsantcugat.com

L'ARC s'ha involucrat al segell de 'Ciutat Europea de l'Esport' / Font: Arcsantcugat.com

El Club Aeromodilsme ARC Sant Cugat situarà aquesta disciplina com una de les peces essencials del programa de 'Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport' amb l'organització de dues proves d'alt nivell: la 6a Trobada Internacional d'Helicòpters de modalitat Fun Fly i els Campionats de Catalunya i Espanya d'Aeromodelisme F3A. La primera es durà a terme entre el 18 i el 20 de maig, mentre que la segona es disputarà durant la Festa Major.


6a Trobada Internacional d'Helicòpters de modalitat Fun Fly

La d'enguany serà la primera ocasió que es disputarà aquesta cita a Sant Cugat, entre les deu del matí i les set de la tarda del 18 al 20 de maig al Club ARC, al Camí dels Monjos. Es tracta d'unes jornades d'exhibició que arriben de la mà de Furtivos Team, i que aplegarà especialistes de talla internacional com Mirko Cesena, Ludovic Abirgnani, Martin Pickering i Simone Zunterer.

La modalitat Fun Fly es basa en la llibertat dels pilots d'executar acrobàcies amb els helicòpters sense cap pla de moviments programat, un fet que suma espectacularitat a la cita. Tal com explica el president de l'ARC, Paco Valenzuela, hi haurà 70 pilots de gran nivell.

Paco Valenzuela

No seran 70 pilots qualsevols, seran el millor del millor. Hi haurà maniobres acrobàtiques impossibles.


La trobada comptarà amb el suport de la Secretaria General de l'Esport i la Federació Aèria Catalana.

Campionats de Catalunya i Espanya d'Aeromodelisme F3A

Més enllà de la trobada d'helicòpters, l'ARC també reunirà els millors pilots d'aeromodelisme de modalitat F3A coincidint amb la Festa Major de Sant Cugat. Durant el 29 i 30 de juny i 1 de juliol els especialistes de més prestigi de l'Estat s'aplegaran a la nostra ciutat per endur-se el títol, una activitat que també ajudaran a organitzar la Federació Catalana i l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.