La 2a Garmin Teamtrail Experience 200 kms clourà de nou el seu 'emblemàtic' recorregut a Sant Cugat


  • Comparteix:

Foto de família amb representants dels municipis que formen la Garmin Teamtrail

Foto de família amb representants dels municipis que formen la Garmin Teamtrail

La 2a Garmin Teamtrail Experience 200 kms tornarà a tancar el seu recorregut a Sant Cugat en una cita que es disputarà el 16 i 17 de juny. La prova travessarà nou municipis de la província de Barcelona, amb sortida a Castellar de N'Hug i amb un traçat que es desenvoluparà pel Parc Fluvial del Llobregat. El traçat es podrà recórrer en solitari i en equips de 2, 3, 4, 6 i 8 persones, amb un màxim de 36 hores per completar-lo sense aturada. La Garmin Teamtrail s'ha presentat aquest dimecres a l'ajuntament.

L'empresa d'esdeveniments esportius RPM-MKTG, responsable de proves de gran d'èxit com la Titan Desert i la Marató de Barcelona entre moltes altres, és l'artifex d'aquesta cita que l'any passat va estrenar-se i que va aplegar 311 participants, una prova en què el Buff Pro Team es va proclamar campió. Enguany l'organització preveu arribar als 500 esportistes, amb un recorregut que tornarà a passar per Castellar de N'Hug, Bagà, Vallcebre, Avià, Puig-reig, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i Sant Cugat i que tindrà un desnivell positiu de 6.025 metres i un de negatiu de 7.327.

Sergi Pujalte, director general de la cursa, ha descrit en tres els seus elements diferencials: el fet que té un traçat 'emblemàtic', la característica de córrer per equips i el tret que sigui una cursa que es fa sense aturar-se. A la presentació també hi ha assistit, per part de l'organització, l'expilot Joan Porcar, ara director general de RPM/MKTG, que ha assegurat que la principal motivació de la gran majoria dels participants és pel component d'aventura, i no per la competició.

Joan Porcar

Sempre intento evitar la paraula cursa. Són experiències que tenen més a veure amb l'aventura amb i la supervivència que amb la cursa.


La Garmin Teamtrail té com a patrocinador principal aquesta empresa tecnològica, que ha estat representada en Vanesa Garrido a l'acte de presentació, i té el suport de la Diputació de Barcelona, que aquest dimecres ha comptat amb la presència de la diputada delegada d'Esports, Maite Fandos, i la presidenta, l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa. Conesa ha incidit en la transversalitat de la cursa en el territori com a foment de col·laboracions entre els municipis.

Mercè Conesa

Ho fem en un any en què Sant Cugat és Ciutat Europa de l'Esport. Volem ajudar a què els diferents pobles i ciutats estiguem relacionades a través de l'esport.


A la presentació també s'hi han apropat membres dels ajuntaments dels diferents municipis per on passa la prova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.