Les joves promeses del tennis internacional es reuneixen al Futures Vila de Valldoreix


  • Comparteix:

Presentació del torneig ITF Internacional Vila de Valldoreix- Trofeu Tennium

Presentació del torneig ITF Internacional Vila de Valldoreix- Trofeu Tennium

La 12a edició del Futures Internacional Vila de Valldoreix- Trofeu Tennium es disputa entre el el 12 i 20 de maig a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix. L'entitat valldoreixenca reunirà les millors joves promeses del tennis mundial que buquen sumar punts pel rànquing de l'ATP. La competició es divideix en individuals i dobles masculí amb 15.000 dòlars en premis.

Grigor Dimitrov o Joao Sousa són alguns dels guanyadors de l'ITF de Valldoreix i que actualment es troben en llocs de privilegi del rànquing mundial. Aquestes competicions serveixen per potenciar els joves tennistes. 32 jugadors inciaran dilluns de la setmana que ve la fase final amb dos caps de sèrie, l'espanyol Segio Guitiérrez i el francès Ugo Humbert com a principals candidats al triomf. Jugadors de 18 nacionalitats disputaran la fase prèvia des d'aquest dissabte fins dilluns de la setmana que ve. El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, ressalta l'alt nivell de tennis que es podrà veure a la competició.

Joan Carles Pradell

L'ITF Futures és un torneig internacional que potencia els joves tennistes.


La final individual es disputarà diumenge de la setmana que ve a partir de les onze del matí. La final per parelles serà divendres a les dues del migdia. L'empresa Tennium Global Tennis Platform s'estrenen com a patrocinadors juntament amb l'EMD de Valldoreix. La presentació del torneig s'ha fet aquest dimarts amb la presència de la presidenta accidental de l'EMD de Valldoreix, Susana Herrada, i del director del torneig, Albert Riba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.