El femení del Joan Maragall guanya el campionat estatal de 'Jugando al Atletismo'


  • Comparteix:

Imatge dels atletes del Joan Maragall / Foto: Osvaldo Romero

Imatge dels atletes del Joan Maragall / Foto: Osvaldo Romero

L'escola Joan Maragall aconsegueix dos podis en el campionat estatal de 'Jugando a l'atletismo' disputat a Llorca, Múrcia. En categoria femenina, les noies del Joan Maragall han aconseguit el títol de campiones, mentre que en masculina han finalitzat en segona posició.

Les alumnes del Joan Maragall han estat les millors sobre la pista a Llorca i aconsegueixen així el títol de campiones de 'Jugando al atletismo'. En segona posició, l'escola Virgen de Europa de Madrid.

Totes dues escoles han estat les dominadores del campionat, ja que, en categoria masculina l'escola Virgen de Europa madrilenya ha estat la guanyadora i en segona posició, els nois del Joan Maragall. El responsable del Joan Maragall, Osvaldo Romero, destaca el mèrit d'aquest resultat.

Osvaldo Romero

Costa molt guanyar perquè hi ha escoles que estan molt preparades. Com a escola, mai no havíem guanyat i com a representant de Catalunya és el millor resultat.


Aquests resultats són els millors aconseguits per una escola catalana en les 14 edicions disputades, ja que mai havien guanyat la competició. Han participat un total de 20 escoles de tota Espanya en cadascuna de les categories, amb alumnes de 6è de primària.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.