El CTN Sant Cugat i el Junior sumen esforços per incentivar el tennis a la ciutat amb el 6è ITF Sènior


  • Comparteix:

L'acte ha tingut lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament amb la presència de la tinenta d'alcalde de Progrés Social, Habitatge i Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer

L'acte ha tingut lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament amb la presència de la tinenta d'alcalde de Progrés Social, Habitatge i Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer

La sisena edició de l'ITF Sènior, a càrrec per primera vegada del Club Tennis Natació Sant Cugat i el Junior, es disputa a les instal·lacions dels dos clubs del 22 al 26 de maig per reforçar el món del tennis a la ciutat. Una vuitantena de jugadors i jugadores participaran en un torneig que retrà homenatge a Blas Meca, soci fundador i president del Club Tennis Natació, que va morir l'any passat. Més enllà del torneig, hi hauran activitats paral·leles pels participants i socis com una degustació de vins i un sopar oficial entre d'altres.

Una vuitantena de jugadors i jugadores, de 10 nacionalitats diferents, protagonitzaran un torneig internacional sènior integrat en cinc categories diferents, individual masculina de +35 a +85, individual femenina de +35 a +85, dobles masculins, dobles femenins i dobles mixtes. S'esperen 20 parelles en dobles i una quinzena de parelles pel que fa als dobles mixtes.

Si bé el CTN Sant Cugat ha organitzat 13 tornejos ITF en categoria júnior, és el primer torneig sènior del club. El Junior, d'altra banda, ja té experiència en aquesta categoria i n'ha organitzat tres fins ara.

El primer torneig en col·laboració amb els dos clubs, a més, tindrà una vessant més lúdica amb activitats paral·leles a la competició. Els dies 22 i 24 hi haurà un aperitiu per als participants i socis a més d'una degustació de vins. El 24, a part, també tindrà lloc el sopar homenatge a Blas Meca amb música en directe.


L'organització està treballant perquè el dia 25 hi hagi un partit d'exhibició amb els campions d'Espanya de dobles en categoria +85.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.