Sant Cugat, focus de l'esport adaptat amb el 5è Open Internacional de Tennis Taula


  • Comparteix:

Sant Cugat ha estat aquest cap de setmana el focus de l'esport adaptat amb l'acollida del 5è Open Internacional de Tennis Taula, a càrrec de les federacions catalana i espanyola de Tennis Taula. La ZEM La Guinardera ha estat la seu, per primer cop, d'un campionat de caire internacional que, si bé no és classificatori pels Jocs Paralímpics de Tòquio 2020, suma punts per al rànquing mundial. Un total de 162 esportistes, de 30 països diferents, han competit per fer-se un lloc al podi al llarg d'un cap de setmana històric per l'esport santcugatenc.

Després de quatre edicions a El Prat, l'Open Internacional de Tennis Taula ha aterrat a Sant Cugat. El pavelló de La Guinardera, per tant, és el primer cop que acull un torneig d'aquesta envergadura, tenint en compte que en poc temps comença la classificació olímpica i ha comptat amb alguns dels millors jugadors del món.

L'organització s'ha mostrat satisfeta amb el volum de participació i el nivell de la competició d'un circuit internacional per a persones amb diversitat funcional. En aquesta línia, el torneig s'ha desglossat en 11 nivells en funció del grau de discapacitat. Cinc categories de cadira, cinc de peu i un de discapacitat intel·lectual.

El president de la Federació Catalana de Tennis Taula, Joan Arnau, deixa oberta la porta a noves col·laboracions amb Sant Cugat.

Joan Arnau

Volem agraïr a l'Ajuntament les facilitats de Sant Cugat. Podriem buscar la seva col·laboració en futures compaticions perquè ha estat molt satisfactori.


L'acte ha posat el punt final amb una entrega de medalles als vencedors.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.