Belasteguín: 'Estic gaudint dia a dia d'aquesta etapa lesionat, tornaré amb ganes de guerra'


  • Comparteix:

Fernando Belasteguín visitarà durant aquesta setmana l'Augusta Pàdel

Fernando Belasteguín visitarà durant aquesta setmana l'Augusta Pàdel

El jugador argentí de pàdel Fernando Belasteguín ha avançat, en una entrevista a Cugat.cat, que continua treballant per tornar a competir després de dos mesos i mig lesionat. Belasteguín ha deixat de ser el número 1 i ha baixat moltes posicions en el rànquing, però espera tornar ben aviat a les pistes. L'argentí visitarà aquesta setmana l'Augusta Pàdel per veure el torneig Adeslas.

ESCOLTA-HO

Com es viu sense jugar a pàdel?

M'ho pregunto, Què passaria el dia que no sigui més número 1? Fa dos mesos i mig que no jugo, estic baixant al rànquing i tinc una lesió al tendó del colze. La prioritat és gaudir dia a dia d'aquesta etapa que afronto i quan torni donar molta guerra.

Incomoda no assistir als llocs on tenies compromisos?

Tinc molts compromisos i un d'ells era jugar el partit d'exhibció a l'Augusta Pàdel de l'Open Adeslas. No podré jugar, però veuré el partit d'exhibició. Estic molt centrat a la recuperació.

És difícil viure del pàdel?

A nivell professional, l'ingrés dels jugadors és més per patrocinadors que pel guanyes jugant. El pàdel cada cop és més professional. D'aquí a 10 o 15 anys, els jugadors podran viure d'això.

S'ha de tenir bon nivell físic per jugar a pàdel?

A nivell social, no. És molt fàcil jugar. Quan més preparat estàs, menys lesions tens. Ens hem de prevenir bé. Cal combinar part tècnica i física.

El Fernando Belasteguín té projectes més enllà del pàdel?

Em queden ters o quatre anys de pàdel. Vull crear el meu centre de pàdel, amb una metodologia meva i ensenyar la meva manera d'entrendre aquest esport.

I quina és aquesta metodologia?

És una barreja de tot. Una cosa és ser jugador professional, l'altre ser entrenador. El mètode Vela és veure com veig jo el pàdel i transmitir-ho a la gent.

Et sorprèn el boom del pàdel a Sant Cugat?

Sant Cugat sempre ha estat molt vinculada al pàdel. He anat als clubs de pàdel de Sant Cugat. Cada cop que puc m'escapo aquesta ciutat.

Aquests mesos de lesió, els has aprofitat per estar més amb la família?

Sens dubte. Visc el dia a dia, com si fos el darrer. Passo temps a casa. Estic aprofitant la millor versió del dia a dia d'aquesta lesió.

Quin desig tens per aquest 2019?

Tinc una forma de veure la vida que el veig molt lluny el 2019. Desitjo que la gent tingui un gran dia avui.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.