La 3a prova del torneig Rafa Nadal del Club Esportiu Valldoreix, la més particpativa del circuit


  • Comparteix:

Presentació del torneig Rafa Nadal al Club Esportiu Valldoreix / Font. Cugat.cat

Presentació del torneig Rafa Nadal al Club Esportiu Valldoreix / Font. Cugat.cat

La 6a edició del torneig Rafa Nadal continua l'aposta pel Club Esportiu Valldoreix que acollirà la tercera prova del circuit del 12 al 20 d'abril a les categories sub 12 i sub 14 tant masculí com femení. La competició reunirà més de 500 tennistes convertint-se amb la més participativa de tot el circuit. Els guanydors de cada prova disputaran el Màsters final a Mallorca al setembre amb la presència de Rafa Nadal.

Més de 53 nacionalitats disputaran aquesta prova que reuneix les joves promeses del tennis mundial en sub 12 i sub 14. La presentació del torneig s'ha fet aquest dimarts amb la presència del president de la federació catalana de tennis, Jordi Tamayo, qui ha destacat que és un 'honor' molt gran per Catalunya que clubs com el Valldoreix acullin competicions de base referents. El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, ressalta la bona acollida de l'entitat amb el torneig. El director del torneig, JF Fernández, agraeix la gran feina que fa el Valldoreix per acollir una prova referent del tennis internacional. El vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Berrnat Gisbert, destaca la feina que fa el club per Valldoreix amb els diferents campionats que organitza l'entitat. El Club Tennis Natació Sant Cugat i el Set Ball han cedit pistes perquè s'entrenin els jugadors del torneig.




Joan Carles Pradell

És una satisfacció acollir aquest torneig a les nostres instal·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.