Sant Cugat organitza diferents activitats per al Dia Mundial de l'Activitat Física


  • Comparteix:

La rítmica, protagonista al Dia Mundial de l'Activitat Física / Font: Cugat.cat

La rítmica, protagonista al Dia Mundial de l'Activitat Física / Font: Cugat.cat

El Dia Mundial de l'Activitat Física arriba aquesta setmana amb diferents jornades organitzades per l'OMET i el Club Muntanyenc Sant Cugat. La Marxa Infantil, la Trobada Esportiva de 4t d'ESO, el 18è campionat comarcal de rítmica i el bàsquet StQlímpics són alguns dels esdeveniments esportius que es disputen a la ciutat.

Diferents activitats
Divendres serà el torn de la Trobada de 4rt d'ESO organitzada per OMET a la ZEM de la Rambla de Celler i els voltants. 400 participants disputaran l'activitat des de dos quarts de nou del matí fins dos quarts de tres de la tarda. La jornada la completaran l'activitat de 'Chi Kung' al Parc Central de deu a dos quarts de dotze del matí i la 'Zumba family', al Centre Eurofitness.

La gimnàstica rítmica pendrà protagonisme dissabte, amb el 18è Campionat Comarcal de Rítmica al pav 3 de la Rambla del Celler i que reunirà prop de 500 gimnastes. El pavelló també acollirà la 6a Gimnastrada, de deu del matí fins dos quarts de dues de la tarda.

Per tancar el cap de setmana, la 61a Marxa Infantil, amb 2.000 participants, serà l'atracció principal de la jornada.

12 abril
Bàsquet StQlímpics organitzat per l'Ajuntament al Pav 3 de la Rambla del Celler des de les deu del matí fins les dotze del migdia. Una vuitantena de jugadors i jugadores d'esport adaptat disputen la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.