Albert Mendoza, cap de Relacions Institucionals del CAR, es jubila després de 31 anys


  • Comparteix:

Albert Mendoza / Font. Cugat.cat

Albert Mendoza / Font. Cugat.cat

El cap de les Relacions Institucionals del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, Albert Mendoza, es jubila aquest juliol després de 31 anys de dedicació absoluta. Així ho ha anunciat aquest dimarts al magazín 'Connectats', produït per La Xarxa i presentat per Cugat.cat. La cara més visible del centre deixarà el càrrec amb 65 anys.

Preguntat per què li espera quan es retiri, Mendoza ha afirmat que hi ha projectes que ja l'esperaven 'sempre dedicat al món de l'esport, lògicament'. 'Faré coses que no puc fer per falta de temps" ha afegit. Albert Mendoza és història del CAR, hi treballa des de la inauguració de les instal·lacions. Com a porter reconegut del Sant Andreu, el secretari general de l'esport de la Generalitat, Josep Lluís Vilaseca i la seva persona de confiança, Xavier Juncosa, li van proposar formar part de l'equip del CAR.'No vaig dubtar ni un segon en acceptar' ha confessat a l'entrevista. 'S'acostaven els Jocs Olímpics de Barcelona i érem molt poques persones, a mi se'm va encarregar fer de relacions públiques i fins ara' ha descrit Mendoza parlant dels inicis.

Els 31 anys al CAR li han donat per conèixer tots els racons, la gestió d'un Centre d'Alt Rendiment i totes les persones que han passat per les instal·lacions. Des dels esportistes d'elit fins els diferents directors, de qui ha sabut guanyar-se la confiança. Per escoltar l'entrevista sencera i descobrir més sobre l'ànima del CAR, Cugat.cat ofereix el podcast del programa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.