La 13a edició del torneig Vila de Valldoreix-Tennium reunirà un alt nivell de tennis internacional


  • Comparteix:

Presentació de la 13a edició del torneig Vila de Valldoreix Tennium / Font: Cugat.cat

Presentació de la 13a edició del torneig Vila de Valldoreix Tennium / Font: Cugat.cat

La 13a edició del torneig Vila de Valldoreix-Tennium es disputa entre el 13 i el 19 de maig a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix. Tennistes de 19 nacionalitats competiran per aconseguir punts per al rànquing de l'ATP. El vigent campió i cap de sèrie número 1 del torneig, Oriol Roca, és el principal favorit al triomf final.

32 jugadors a la fase final en categoria individual i 16 parelles en dobles disputaran la fase final que s'inicia el 14 de maig al Club Esportiu Valldoreix. Joves tennistes que lluiten per pujar llocs al rànquing de l'ATP. La representació local s'ha de buscar en tres tennistes de l'acadèmia BTT en els brasilers Orlando Luz i Felipe Meligeni i el francès Rayane Roumane. El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, ressalta que el torneig és una 'oportunitat' de creixement per als joves tennistes. La final individual serà diumenge 19 a les onze del matí i la de dobles dissabte 18, no abans de les dotze. La presentació s'ha fet aquest dimarts amb la presència del president de l'EMD, Josep Puig, el vocal d'Esports, Bernat Gisbert, el directiu de BTT Francis Roig i representants de la federació catalana de tennis i el patrocinador principal Tennium.




Joan Carles Pradell

És un torneig que dóna molta força a la vila de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.