Els resultats esportius del cap de setmana

Triomfs de prestigi dels dos equips del Patí Hoquei i remuntada èpica del Volei Sant Cugat a la pista del Madrid Chamberí


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit del Volei Sant Cugat / Foto: Guillem Babitsch

Imatge d'arxiu d'un partit del Volei Sant Cugat / Foto: Guillem Babitsch

Remuntada èpica del DSV Club Voleibol Sant Cugat a la pista del Madrid Chamberí per veure la zona segura de la taula més a prop. En hoquei patins, victòries de prestigi tant del primer equip masculí com del femení, que s'apropen als seus objectius. Derrotes del Rugby Sant Cugat i l'Handbol Sant Cugat, que hauran de seguir lluitant per evitar la zona de descens. En futbol, ball de resultats al grup 3 de la Segona Catalana. Victòria del SantCu, empat de l'Atlètic Junior i derrota del Valldoreix FC. Desfeta també del femení del Sant Cugat FC, que veu com s'allunyen els primers classificats. A la Tercera Divisió de futbol sala, triomf de l'Olímpyc Floresta, que es manté en zona mitjana de la taula. En bàsquet, derrotes del masculí del Qbasket i del femení de la UESC i del Qbasket femení que segueix sense guanyar.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.