El Muntanyenc suma 14 podis al Campionat de Catalunya d'atletisme sub 18 i sub 20

6 medalles d'or, 4 de plata i 4 de bronze són el balanç del Muntanyenc al Català d'atletisme


  • Comparteix:

Imatge dels diferents podis del Muntanyenc / Font: Club Muntanyenc Sant Cugat

Imatge dels diferents podis del Muntanyenc / Font: Club Muntanyenc Sant Cugat

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha assolit 14 medalles al Campionat de Catalunya d'atletisme sub 18 i sub 20. L'equip santcugatenc ha finalitzat en cinquena posició demostrant el bon estat de forma de la secció en aquest inici de temporada. Sis medalles d'or, quatre de plata i quatre de bronze han estat el balanç de la delegació santcugatenca en una competició que ha reunit més de 500 atletes.

A la categoria sub 18, Noa Rodríguez s’ha proclamat campiona a la cursa dels 5.000 metres amb un temps de 28 minuts i 24 segons. Or també per a José González a la prova dels 800 metres lliures amb un temps d’un minut i 58 segons i també una de plata als 1.500 metres lliures amb una marca de quatre minuts i sis segons.

En triple salt, Marc Sala ha sumat una medalla d'or amb un salt de 14 metres i 33 centímetres. A la prova de salt en perxa, la Clara Fernández ha revalidat el seu títol de campiona amb un salt de 3 metres i 60 centímetres. Nerea Pérez ha estat qui s’ha endut la medalla de plata amb un salt de 3,40 metres.

Irma González ha finalitzat subcampiona en la prova de llançament de pes amb una marca d’11.81 metres i tercera en llançament de martell aconseguint una marca de 42.40 metres. En salt de llargada , Víctor Velasco ha estat subcampió amb una salt de 6,93 metres i Andrey Lavila, tercera, amb la mateixa marca de 6,93 metres.

Una altra medalla de bronze per a l'Elia Ramos a la prova de triple salt amb un salt d’11,06 metres,

A la categoria sub 20, Anna Monso ha fet doblet, proclamant-se campiona a les proves del 100 metres i 200 metres amb uns temps de 12.42 i 25.59 respectivament. I a la cursa dels 3.000 metres, Núria Bota ha assolit la medalla de bronze amb un temps d’11 minuts i 37 segons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.