Fita històrica, l'equip femení de la UESC de tenis taula jugarà la fase d'ascens a Superlliga

El conjunt santcugatenc disputarà els quarts de final davant l'Alacant


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula jugarà una històrica fase d'ascens / Foto: UESC

La UESC de tennis taula jugarà una històrica fase d'ascens / Foto: UESC

El primer equip femení de la UESC de tenis taula fa història i es classifica per jugar la fase d'ascens a Superlliga, màxima categoria estatal. Les santcugatenques han assolit el bitllet per a la següent fase després de finalitzar terceres al grup 2B de Divisió d'Honor. El conjunt, entrenat per Josep Anton, jugarà els quarts de final davant el tercer classificat del grup 2A, l'Alacant. L'eliminatòria d'anada serà a Sant Cugat el 26 de febrer i la tornada el 19 de març a terres alacantines.

L'equip femení compleix el tercer any d'existència i vol sumar un segon ascens de categoria. El conjunt vermell-i-negre ja ha fet història i ara competirà per ser entre els millors del tenis taula estatal.

L'arribada de la jugadora russa Viktoriia Klimchenko, de 26 anys, ha provocat un salt de qualitat a la plantilla amb uns resultats destacats a les darreres jornades. Mariona Munné és una altra de les jugadores importants i que forma part del programa de tecnificació de la federació espanyola al CAR de Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.