Sant Cugat, centre mundial del jiu-jitsu brasiler amb la 1a edició de l'open Embukai

Més de 300 atletes han disputat aquesta competició al pavelló de la Guinardera


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha convertit aquest dissabte en el centre mundial del jiu-jitsu brasiler amb la disputa de la 1a edició de l'Open internacional Embukai organitzada per WKL España. Més 300 atletes, vinguts de tot el món i dividits en 89 categories, han lluit talent sobre el parquet del pavelló de la Guinardera que ha quedat dividit en tres grans tatamis. El jiu-jitsu brasiler és una modalitat que s'allunya dels cops i està marcada pels arrossegaments i les immobilitzacions dels participants.

Arribada de tots els participants al pavelló, des dels més petits fins als més grans, dividits per edat, nivell de cinturó i pes. Tots els participants han hagut de passar per la balança i comprovar el seu pes i d'aquesta manera competir a la categoria que els hi pertoca.

Un cop superat aquest primer tràmit, els atletes han hagut d'escalfar, ja fos amb mobilitat articular o simulant combats en un tatami improvisat. Després d'escalfar els músculs, sortida al tatami, salutació al públic, al rival i als àrbitres. Cinc minuts de combat, marcats per la falta d'agressivitat i amb l'arrossegament i les mobilitzacions com la tècnica principal. Després de cada combat, un guanyador o guanyadora.

Les categories d'infants també han exhibit nivell i talent guiats en tot moment pels seus tècnics des de fora del tatami. Una 1a edició de l'Open internacional Embukai que ha aterrat a Sant Cugat. Un dels organitzadors és Raphael Gullo qui ha destacat la gran atracció d'aquesta modalitat esportiva a tot el món.






Raphael Gullo

Volem enfortir el jiu-jitsu brasiler a Catalunya i que segueixi evolucionant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.